Noticies

 

Aquí anirem explicant tots els actes que l'associació realitza durant l'any.

Desprès de varis anys ja com a president de l’MCC, és hora de mirar enrere i valorar que hem intentat fer pel comerç de Montcada i Reixac durant aquest temps.

Vam trobar una associació amb problemes financers i associatius per la greu crisi que estem patint, agreujat per les obres a deshora del carrer Major.

En aquest temps hem consolidat l’associació i hem creat noves fonts de diàleg amb l’Ajuntament i altres associacions de comerciants de Montcada i Reixac. Personalment considero que tot i que s’ha fet molt, encara podem fer més, per això mateix necessitem a tots els comerciants de Montcada Centre units a l’Associació perquè aquesta sigui més forta i pugui amb l’ajuda de tots fer front amb il·lusió els reptes importants que ens ha tocat viure.

Intentem que els nostres actes siguin pel bé comú, i és per aquest motiu que us volem al nostre costat, perquè ens digueu quines prioritats són les més importants per als nostres comerços. Podeu estar segurs que en el poc temps que tenim ens dedicarem a posar en marxa les vostres iniciatives.

Per a nosaltres el més important és la viabilitat dels nostres negocis, donar servei als ciutadans de Montcada i Reixac amb un comerç de qualitat, amb la millor atenció i preu.

Estic segur que si volem podrem.


Manuel Moreno Bolivar
President Montcada Centre Comerç