Avantatges pels socis

Aquí podeu veure els nostres patrocinadors i tots els descomptes que podeu adquirir per ser socis de l'associació. Per fer-se soci aneu aquí.

prev next

Ser de Montcada Centre Comerç significa formar part d'un projecte comú. Un projecte de defensa i dinamització de les empreses locals.
A continuació, els avantatges principals:

Ofereix aparcament gratuït als teus clients
Packs de 100 tiquets de 30min. d’aparcament de zona blava per 30€ iva inclòs.

Gestió de subvencions
Des de l’associació informem sobre les subvencions que es publiquen per al sector del comerç i tramitem en els casos que ho requereixin els associats.

Instàncies
Redacció i tramitació d’instàncies.

Informació puntual
Montcada Centre us mantindrà informats dels cursos, concursos i altres recursos que es generin des de l’Ajuntament de Montcada i puguin ser del vostre interès; o sobre qualsevol altre tipus d’incidència que pugui afectar la vostra activitat.

Plaques d’horari i d’imatge corporativa
Des de l’entitat es segueix potenciant la unificació de la marca i la homogeneïtzació dels horaris. Així mateix, es faciliten plaques d’horari corporatives als nous socis.

Campanya “Compra en el comerç de Montcada”
Montcada Centre Comerç té engegada durant tot l’any una campanya de sensibilització dels ciutadans i ciutadanes del municipi, envers els beneficis de comprar en el petit comerç i els emprenedors de Montcada.

La botiga al carrer
L’objectiu d’aquesta campanya és incentivar les vendes a través de l’atracció de clients a la botiga, amb una exposició dels productes al carrer.

Cartelleria “Tancat per vacances”
Edició de cartells per personalitzar els dies de vacances dels establiments i informar al client.

Fira del Comerç i de l’Aigua
Cada any s’organitza la Fira del Comerç i de l’Aigua de Montcada i Reixac, on establiments del municipi tenen l’oportunitat de donar-se a conèixer i dur una mostra del producte o servei que comercialitzen. Aquestes fires sempre estan acompanyades d’actes culturals i d’oci dirigits a adults i a infants.
La participació pels socis és totalment gratuïta.

Tallers infantils i Concurs de dibuix
Al mes de novembre, s’organitza un concurs de dibuix sobre la tradició del Tió. El primer premi és ser la imatge del cartell publicitari de l’activitat del Tió, i la resta de premis són obsequis de les botigues associades.
Durant el temps de durada del concurs, s’organitzen un parell de tallers infantils perquè els nens puguin participar.

Tió de Nadal
Montcada Centre organitza cada any un tradicional tió de Nadal dirigit als més menuts, on durant tot un dia els nens i nenes de Montcada poden venir  a fer cagar el tió, d’aquesta manera des de la zona comercial s’ajuda a fomentar i mantenir vives les nostres tradicions culturals.

Loteria corporativa
També es fa loteria de Nadal de l’associació i calendaris corporatius per regalar als clients dels establiments associats.

Sorteig de Nadal
Sorteig de vals de compra, al que es pot participar comprant a les botigues associades. Aquests vals després només es poden gastar als establiments socis. És una manera de que els diners de la campanya quedin a Montcada.

Campanya Vals de compra
Campanya conjunta amb l’Associació de caçadors de Montcada i Reixac, amb l’objectiu de potenciar el consum de la zona comercial de Montcada Centre. El premi que l’Associació de Caçadors entrega als seus socis és l’import de 1.000€ en vals de compra bescanviables als establiments associats. Es duu a terme durant la Festa Major.

Inflables
L’associació posarà inflables a les diferents zones comercials de Montcada Centre Comerç. Els comerços associats regalaran vals per als inflables.

Facebook i web Montcada Centre Comerç
A través d’aquests canals mantenim informació tant amb els establiments com amb els clients de la zona, informant de cursos, campanyes i promocions de l’associació, actes organitzats per altres entitats, etc.

Presència en els mitjans de comunicació
Considerem que la difusió de les accions portades a terme per l’MCC mitjançant el diari local, és una eina efectiva de publicitat per a les nostres activitats de dinamització comercial.

Conveni amb assegurances:

Picture

COMERÇ: 15% - 20% de descompte en la prima anualitzada del comerç
AUTOMÒBIL :
15% de descompte en qualsevol producte d'automòbil.
LLAR: 10% de descompte en assegurances de la llar.

Serveis de gestió i assessorament fiscal, laboral i comptable

Asbert Serveis  ofereix un assessorament professional basat en la proximitat amb els seus clients i la plena disponibilitat vers ells per atendre qualsevol pregunta o inquietud que tinguin sobre el funcionament dels seus negocis. I tot això a un preu molt ajustat ja que ofereixen un 10% de descompte en els seus serveis sobre els preus de tarifa.

Entitats bancàries

BANC SABADELL ofereix condicions preferents :
-Compte de negoci totalment gratuït.
-Transferències gratuïtes.
-Sense comissions.
-Finançament preferent.